Megkaptuk a The Wolf Man előzetesét is. Valami nem stimmel ezzel a filmmel. Az első tervek szerint 2007-ben kellett volna a mozikba kerülnie, majd alig találtak rendezőt. Később 2009 februárra tolták a premiert. Majd 2009 novemberére. Most pedig 2010. február 10. van belőve. Ki tudja mi lesz ebből? Mindenesetre a trailer nagyon ígéretesnek tűnik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemozi.blog.hu/api/trackback/id/tr271330156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nico Bellik 2009.08.26. 15:07:22

Szia gyerek!
Tudnál szólni a Buksinak, hogy a másik blogodon (Hírszerző) is alakítson valamit, mert már nagyon le vannak maradva, semmi új kritika nincs.

köszi, és jó munkát a továbbiakban.

retekgyerek 2009.08.26. 17:24:55

Szia Nico!

Nos, a másik blogot nem én csinálom. Sajnálatos események történtek ott és az ottani (már egy másik név alatt futó) blogot nem mi csináljuk tovább, ajánlom figyelmedbe az itt megjelent Reborn c. írást. Mindezek fényében nem is tudok és nem is akarok szólni ott senkinek. Mi itt folytatjuk, amit elkezdtünk, igyekszünk mindig frissek lenni és szerencsére jövő héten beindul a tévés szezon is, így ismét tollat ragadhatok én is.

Azért kösz, hogy olvasol minket itt, remélhetőleg ez így is marad!
süti beállítások módosítása