retekgyerek 2009.08.21. 16:12

Avatar

Megérkezett végre.

2 éve várunk csak az előzetesre.

James Cameron szerint ez lesz az a film, ami forradalmasítja majd a mozizás élményét.

Aki nem tudná, a történet szerint egy űrhajó legénysége a távoli Pandora bolygón kapcsolatba kerül őslakosokkal, a humanoid Na'vi néppel. Nem ez a nagy durranás, hanem a képi világ. A létező legjobb CG megvalósítást kapjuk majd a pletykák szerint. Egy olyan filmet, amiben a rajzolt világ hol szinte teljes egészében átmosódik cartoon-jelleggé, hol pedig a valós felvételekkel keverve nyújt felejthetetlen vizuális élményt. Hogy tényleg ez lesz az évtized filmje vagy sem (és vajon mennyit dob rajta az öregedő Sigourney Weaver?), nem lehet tudni. Az biztos csak, hogy 2009. december 18.-án olyan látványorgiát kapunk az arcunkba, amit eddig még soha.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevemozi.blog.hu/api/trackback/id/tr541328211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bokember 2009.08.22. 02:44:25

hm. kicsit olyan kusza ez a trailer. picit emlékeztet a final fantasy látványvilágára. a sztori viszont ennyiből még elég rejtélyes. mintha lenne a technikára kihegyezett civilizáció (emberek) és velük szemben egy organikus "beastrider" faj. ez a 'Pandora' meg 'Avatar' - olyan mitológiai ízűek.

a kedvencem hogy mindenhová benyomják hogy mit csinált korábban a rendező, akkor is ha fényévekre van az adott filmtől. tényleg komolyan gondolják hogy valaki azért ül be erre a mozira mert a titanic rendezője csinálta? máj hárt vill gó on

elméláztam ezeken a "soha ilyen" meg "évtized filmje" ígéreteken. amikor ilyesmit hallok nekem mindig a Mátrix ugrik be, az nálam tényleg az évtized filmje volt, ráadásul éppen tíz éves. nem tudnék hirtelen másik filmet mondani ami - számomra is érezhetően - hozzá foghatóan befolyásolta volna az utóbbi évtized filmjeit. bár lehet nektek van saját másik jelöltetek.

retekgyerek 2009.08.22. 09:37:18

A fő különlegességet az jelenti majd, hogy az egész film 3D-s lesz és így még jobban lehet élvezni majd a látványt. A 15 perces 3D-s tesztvetítésről szóló hírek szerint a sima "2D"-s anyag sehol nincs és a 3D-s verzió büntetni fog. Kérdés persze, hogy milyen kópiák kerülnek majd milyen mozikba (hisz pl. Magyarország is tele van 3D-s mozikkal...).

Mivel kb. 190 millió dollárnál járnak a költségek, nyilván nagy hype-ot akarnak köré építeni a "még soha nem volt ilyen" szövegekkel. Meglátjuk.
süti beállítások módosítása